D&B GROUP – ÉPÜLETGÉPÉSZ TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Felület fűtés-hűtés

Számos megkereséssel találkoztunk a felület fűtések-hűtések terén. Ezzel az oldallal szeretnénk Önöket közelebb vinni a döntéshez, hogy miért jó ezeket a rendszereket használni. Az objektív megközelítés miatt természetesen mint mindennek, ennek is vannak ellenérvei, ugyanis nem minden körülmények között használható a felület fűtés-hűtés, de ezt mondatban el is tudjuk intézni

A Variotherm Heizsysteme GmbH osztrák felület fűtés-hűtést gyártó céggel állunk partneri kapcsolatban és jelenleg a piac egyik legjobb ár/érték arányú termékeit tudják biztosítani. Fontos a megfizethető ár, amit úgy tudunk elérni, hogy a számunkra biztosított kedvezményt mi is biztosítani tudjuk Megrendelőinknek. De piszkos anyagiak helyett inkább bemutatjuk a Variotherm termékeit. Minden itt leírt információt megtalál egyaránt a Variotherm oldalán.

Felület fűtés-hűtési rendszerek

Mennyezet hűtés-fűtés: Variotherm ModulDecke

Hűtés és mennyezet egyben. Teljes mértékben rugalmas, moduláris rendszer! A VarioModul csöveket az építésbiológiai szempontok szerint minősített (IBR, Rosenheimi Építésbiológiai Intézet) FERMACELL gyártmányú gipszrostlapokba integráljuk.
A moduláris álmennyezet télen – amikor hőforrást csatlakoztatunk hozzá – mennyezetfűtésként alkalmazható

A Variotherm ModulDecke rendszere segít, hogy hideg fejjel gondolkodhasson a forró napokon is. Mind a négy rendszerünk kellemes helyiség klímát garantál a nyári időszakban. A pl. hőszivattyúval előállított és a rendszerben keringtetett hideg víz hűti házának vagy irodájának mennyezetét, falait, így kellemes, hűvös a hőérzetünk. És ami a legszebb: mindezt különlegesen alacsony energiaköltség mellett nyújtja!

7 ERŐS ÉRV A VARIOTHERM MODULDECKE RENDSZER MELLETT:

  • Egyedi igények szerint készített rendszerek a szárazépítészet és a vakolt technológiák részére.
  • Különlegesen alacsony energiaköltségek.
  • Teljesen zajtalan!
  • Nagyfelületű hűtés a mennyezeten és a falakon.
  • Komplett rendszerek, összevásárolt alkatrészek helyett.
  • Kellemes klíma – mint egy nagy fa árnyékában.
  • 10 év garancia.

Száraz és nedves építésű padlófűtés

….feltöltés alatt….