D&B GROUP – ÉPÜLETGÉPÉSZ TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Bemutatkozás


Mi az A D & B GROUP?

Cégeink között (Mezőmobil Kft. és FM Planer Kft.) létrejött együttműködés, mely cégcsoport a közös munkáinkat tervezési (design) és építési (build) munkákra bontja szét egymást között. Jellemzően a tervezési és projektmenedzsmenti munkákat a Mezőmobil Kft végzi és a kivitelezési, műszaki ellenőrzési és felelős műszaki vezetői munkákat pedig az FM Planer Kft. látja el.


Mezőmobil Kft története:

Cégünket 1991. december 31-én alapítottuk magánszemélyek közreműködésével. Fő tevékenységi körünk a szállítás, mélyépítés és kereskedelmi tevékenységek voltak cégünk alapításkor. Gázelosztó vezetékek, ivóvízhálózatok, gravitációs szennyvíz és vákuumos szennyvíz rendszerek kivitelezésével foglalkoztunk. Ezen belül kiemelkednek kronológiai sorrendben a Mezőtúr város gázelosztó vezeték kivitelezése, a mezőtúri Ipari Park komplett ivóvíz, szennyvíz külső-belső hálózatának megépítése, Kunszentmárton város szennyvíztelep kapacitás bővítése, Törökszentmiklós város csatornaépítése és Mezőtúr város csatorna építése. Továbbá Tiszajenő község komplett, Pilis város részleges vákuumos csatorna építése, Nagykőrös ivóvíz hálózat korszerűsítése és bővítése, valamint Tiszakécske város részleges szennyvíz hálózatának építése.

Cégünk fővállalkozói és alvállalkozói munkakapcsolatban tevékenykedett. Telephelyünkön kereskedelmi tevékenységeket is végeztünk. Ezeket követően 2008. decemberétől cégünket fokozatosan kivezettük a mélyépítési tevékenységünk alól a folyamatos körbetartozások és késedelmes kifizetések végett. 2010-ig vagyonkezelő gazdálkodást végeztünk cégünk telephelyén. Ezen időszak alatt magánjellegű épületgépészeti tevékenységeket folytattunk. Az így eltelt idő után 2009-ben cégünk változatlan névvel, de megújult tevékenységi körrel, új arculattal: az épületgépészeti szolgáltatásokkal jelent meg a piacon.

Cégjegyzékszám: Cg.16-09-002033
Cím: 5400 Mezőtúr, Vízközikert 185.
E-mail cím: mezomobil@epuletgepesz-terv.hu
Tel: 30/546-8480


FM Planer Kft története:

Cégünk 2013-ban alakult Plan-R Kft utódjaként, mely Gyár és Csőszerelő technológiai tervezés, illetve kivitelezés területén sokéves tapasztalattal rendelkezik. Cégünk jelenleg az építőipar épületgépészet területén tevékenykedik. Főbb feladataink tervezések, kivitelezések lebonyolítása, illetve műszaki ellenőrzése. Céljaink, hogy a megrendelőink a lehető leggazdaságosabb, legmegbízhatóbb rendszert kapják és elégedetten távozzanak tőlünk. Ezért az általunk tervezett és kivitelezett épületgépészeti rendszerekre rendszergaranciát vállalunk. Nálunk elfelejtheti azt a kifejezést, hogy “mert úgy szoktuk”. Minden egyes megbízás újabb feladat és ennek megfelelően egyedi megvalósítást eredményez.

Cégjegyzékszám: Cg.05-09-025938
Cím: 3561 Felsőzsolca, Balassi Bálint utca 3.
E-mail cím: fmplaner@epuletgepesz-terv.hu
Tel: 70/3179060

Ha Ön szerződni fog velünk, akkor Ön az aktuális forgalomtól függően fog szerződést kötni. Fontos megemlíteni, hogy konzorciumunk sokkal nagyobb szellemi tőkével rendelkezik, mintha külön-külön vállalkoznánk, így a hibalehetőség gyakorlatilag kizárt a mögöttünk felsorakozott éveknek köszönhetően. Ebből kifolyólag terveink maximális minőségűek. A konzorcium segít bennünket nagyobb volumenű kivitelezések lebonyolítására is.  Arra törekszünk, hogy se megrendelői, se kivitelezői panasszal ne éljenek felénk. Számunkra az Ön érdekei képviselete mellett az elégedettsége a legfontosabb.